středa 31. srpna 2011

Letní výprodej

Zdravím na samém konci prázdnin! :)

Dřív, než začnu dohánět resty v podobě chvalozpěvů na některé z novinek a dřív, než se vůbec podívám co se nabízí na ebayi, NM a TBW, musím udělat průvan ve vlastním komínku a zredukovat ho na rozumnou délku a šířku.

Takže níže nabízím do oběhu cokoli z toho, co není označeno značkou "x", (i když v zásadě se nebráním jednat i o něčem označeném, záleží co by vám padlo do oka, nebojte se zeptat).

Zejména se jedná o Hedvábné vlnky Leander, hedvábné Rosé nebo Schieffer natur, vlněné Skanderborgy (tenčí verze) nebo Indio Buk, lněný Gold Rubin, modrý Robert nebo Tis, konopná Tráva nebo Erba (edit: už je na ní rezervé), bavlnění Mauvein Gekoni nebo Girasol Green Tea a další.
Na fotce ještě chybí lnění Ecru pávi v 7ce, zlatavější verze, rovněž na prodej.

EDIT 5.9.: Rosé je pryč, Schieffer je pryč, Skandy jsou pryč, Tráva, Erba, Green Tea je zarezervován, Mauvein rovněž, k prodeji zbývají Hedvábné vlnky Leander, vlněný Buk, na podzim a zimu jako dělaný, totéž platí pro Elburg rybičky! Se lnem je tu Rosalinda, Robert, perfektní na batoh i na barvení. Dál Jack, batohový Martin, černobílé elipsy na barvení, hedvábný RS se zlatými kroužky a to je asi vše, ať mi tu taky něco zbyde ;)

EDIT 14.9.: komín se povážlivě ztenčil, takže v tuto chvíli na prodej už jen Jack, Martin, elipsy, a Leander. Díky! :)

Většina šátků je v perfektním stavu, pište si v případě zájmu o přesné rozměry, detailní foto a především cenu ;) na mail lioness777@centrum.cz, anebo do SZ na Nošení dětí. 

Díky za nahlédnutí a hezký den!

Fi



P.S.: hromadná odpověď na pár dotazů:
- Myslím, že to je poprvé a naposled, co jsem se snažila vyfotit úplně kompletní komín, vyžaduje to trochu logistiky svézt a snosit šátky na jednu hromadu, protože máme šátky doma, na chalupě, v autech, u babiček a taky nějaké asi 2-3 rozpůjčované, ale plus mínus autobus je zde téměř vše, čím disponujeme, nepočítaje elasťák, nosítko a 2 dětské šátky.
- Pevně věřím, že šátník teď trochu zredukujeme, protože už mě chytá slina na nákupy miminčích pavoučích šátečků, po kterých jsem minulé dva roky jen pošilhávala.
- V současné době už nosíme mnohem méně a to v těch největších držácích jako jsou karibky, tyrkysoví gekoni, latimerie a skandy.
- Budu se snažit co nejdřív dopsat reference na co nejvíc šátků, slibuju ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat