středa 16. března 2011

Aukce pro Japonsko


Není co dodat.
Takže jsme se rozhodli spojit užitečné s ještě užitečnějším a dát dva šátky do aukce. Udělejte si dvojnásobnou radost a pořiďte si nový šáteček s dobrým pocitem, pro jednou bez výčitek a za vaši cenu!

  • První šátek jdoucí do aukce je Didymos Agave vel. 5 - LE léto 2010

Výborný na léto, tenký, vzdušný, v petrolejové barvě kombinované s šampaňsky zlatým lněným vláknem v poměru 50:50. Loni v létě jsme ho milovali.
Jsem první majitel, pořizovací cena byla kolem 3000, můžu na dotaz upřesnit. Včetně krabice a dokladů.
Vyvolávací cena je 1000.- Kč, výtěžek půjde přímo na Japonský Červený kříž, doklad o převodu výherci samozřejmě zprostředkuji.
Odkaz na aukci.

  • Další šátek je Modrobílé indio ze stálé nabídky ve vel. 2.

100% bavlna, silné, nadýchané, lehce plastický vzor. Jsem první majitel, šátek už je zanošen doměkka. Výherci přidám zdarma metalické kroužky, takže šátek bude moci kromě třeba RRRR použít i jako nešitý Ring Sling, velmi operativní nosidlo, povinná výbava každé aktivní maminky při přeletech z auta do obchodu, k lékaři, k seběhnutí schodů k pošťákovi apod.
PC 37 €, nyní vyvolávací cena 500 Kč. Výtěžek půjde opět na Japonský Červený kříž, doklad o převodu výherci samozřejmě zprostředkuji.
Odkaz na aukci zde: Odkaz na aukci


EDIT 22.3.: AUKCE SKONČILA S CELKOVÝM VÝTĚŽKEM 2450 KČ, COŽ JE SLUŠNÉ A JÁ MOC DĚKUJI A ZDRAVÍM DO BEROUNA A DŘEVOHOSTIC! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat