středa 2. března 2011

Welcome drink

Vítejte!
Vemte si virtuální skleničku (flétnu) s dobrým sektem... nebo víte co, raději šampaňským, třeba Veuve Clicquot. Luxusní téma si zaslouží luxusní úvod.
Otvírám nový blog na bohulibé téma - šátky a vše kolem nich. Pro někoho praktická záležitost hraničící s nutností, pro jiného příjemná kratochvíle na mateřské dovolené, pro mnohé přímo filozofie.  Pro mě představuje kombinaci všeho a parádní obscesi navrch. Myslím, že někdo povolaný by měl zrevidovat učebnice psychiatrů a oficiálně stanovit diagnózu Šátkařka/šátkoholička a (nejen) moji podobiznu tam vlepit pro ilustraci a výstrahu všem ostatním.

O nošení dětí jako takovém bylo napsáno mnoho, takže nebudu nosit dříví do lesa, vše potřebné perfektně popsali mnohem kompetentnější na fóru Nosenideti.cz, kde se schází i komunita (ne)anonymních šátkoholiček ze všech koutů naší země, případně na thebabywearer.com, kde se scházejí spolupacienti z úplně všech koutů  Země.
Takže musím zklamat všechny, kdo čekali nějakou osvětu, ale tento blog bude sloužit výhradně zaznamenávání roztomilých či výhodných nákupních tipů, fotek oblíbených šátků a to včetně referencí, které budou sice pochopitelně čistě subjektivní, ale můžou pomoci ostatním, dokonce s odstupem času i mně samotné, neboť mám tendenci zapomínat na některá negativa nebo naopak pozitiva. Opakuji, že půjde o ryze osobní postřehy, takže pokud by mělo někomu cuchat nervovou soupravu, že nějaký jeho oblíbený šátek prohlásím za hnusně zelený nebo příšerně tenký, pak by měl blog za komínkem ve vlastním zájmu obcházet obloukem. Totéž doporučuji všem, kteří mají potíž s mými neotesanými názory, i tomu, komu se ve fotogalerii na Nošení dětí vyplavila žluč při pohledu na náš nový Achát a ublinknul si jedovatý komentář.

Všichni ostatní jste co nejsrdečněji vítáni!

Žádné komentáře:

Okomentovat