středa 20. dubna 2011

Technická II.

Několik technických:

1. Hlasování
Možná jste zaregistrovaly, že hlasování na téma "Kolik šátků máte" můžete upravovat, podle toho jak se váš komínek vyvíjí. Hlasovat můžete ze svého počítače pořád jen jednou, nelze zaškrtnout více políček, takže je to akurátní. Bohužel už nejdou dělat další kategorie, takže lituji, ale nejvyšší kategorie "Jsem LucieG" nemůže být přidána :D

2. Zobrazení stránky
Automaticky formátované tak, aby vyhovovaly většině příchozích, ale můžou se najít výjimky, kterým by zobrazení mohlo dělat potíže. Dejte mi proto kdyžtak vědět. Podle mých statistik používáte nejčastěji prohlížeč Firefox - 57% příchozích, 33% Explorer a zbytek jiné prohlížeče. Rozlišení monitorů bývá nejčastěji 1280 x 1024, a tomu je uzpůsobeno zobrazování blogu. Snad vám to šlape!

3. Řazení příspěvků
Sešly se mi stížnosti na řazení příspěvků. To je chronologické, tak to u blogů bývá. Ale pro lepší orientaci jsem všechny příspěvky ještě opatřila štítkem, takže nyní na pravém panelu můžete najít v menu Štítky řazení a v nich následující:

  • Barvení (3) - vše co se domácího barvení týká
  • Kauftipy (11) - odkazy a tipy na nákupy na ebayi, NM, TBW apod.
  • Komínky (3) - to je jasné, pěkné komínky k pomlsání
  • LE Jaro 2011 (4) - moje osobní reference na novinky letošního jara, které nám projdou komínkem. Nebudu zde uvádět všechny vyšlé novinky, jejich přehled už několik let vytváří Slingomama a dělá to dobře, takže není třeba nosit dříví do lesa! Proto uvádím jen to, co mi projde komínem a co můžu osobně vyzkoušet a vyhodnotit. 
  • Pelmel (5) - různé + některé nástroje jako převodník měn, kalkulátor poplatků na PayPal apod.
  • Proběhlé aukce (4) - zajímavé aukce, které proběhly na ebayi. Převzato od Angie z Kleiderschranku. K čemu slouží přehled aukcí, které už proběhly? K udržování přehledu o cenách a jejich vývoji. Samozřejmě, že to není stoprocentně berná mince, ale pokud mě bude zajímat, za kolik se třeba dá vydražit Tussah hedvábí, stačí jít na štítek Proběhlé aukce, zmáčknout Ctrl+F a do okýnka Hledat napsat Tussah a pomocí tlačítka Další pak projít veškeré odkazy na Tussah. 
  • Reference (1) - čestná listina a může být i černá, pokud se nějaký obchod zvrtne v nepříjemnost, která se nevyřeší. Zatím se nic stěžejního nestalo, takže je zde jen dlouhý seznam pozitivních referencí. Hurá! 

Žádné komentáře:

Okomentovat